Taidetarvikkeet

Fabriano
Maimeri
Schminke
Winsor&Newton
Keltainen/Oranssi
Kulta/Hopea/Pronssi
Musta/Harmaa
Punainen/Pinkki
Ruskea
Sininen
Valkoinen
Vihreä
Violetti

Valikoimissamme 3 erilaista akvarelliväriä:

Winsor & Newton Professional Water Colour

Artists’ Water Colour -akvarellivärisarja nappeina. Jokainen värisävy on erityisesti valittu ja valmistettu, jotta taiteilija voi suurimmasta ja joustavasta valikoimasta hankkia työhönsä parhaiten sopivan väripaletin. 
Artists’ Water Colour -akvarellivärien läpikuultavuus on vertaansa vailla, mikä on värin valmistusvaiheen ainutlaatuisen pigmenttidispersion ansiota. Läpikuultavuus on erityisen tärkeää, sillä se on akvarellivärien tärkein ominaisuus. Akvarellivärikalvon ohuuden johdosta kaikki värit ovat paperilla läpikuultavia, jolloin valkoinen paperi heijastuu värin läpi.

St. Petersburg White Nights akvarellit

Venäläiset White Nights -akvarellivärinapit ovat taiteilija laatuisia akvarellivärejä, jotka omaavat erinomaisen värin kestävyyden. Akvarellityöskentelyssä tarvittavat sekoittamisen ja levittämisen ominaisuudet ovat näissä väreissä optimaaliset. White Nights -värit ovat taiteilijoiden ja taidekoulujen suosimia erinomaisen hinta-laatusuhteen ansiosta

Maimeri Blu akvarellituubit

Maimeri Blu on ammattilaistasoinen akvarelliväri, jossa on käytetty vain puhtaita pigmenttejä sekä sideaineena arabikumia. Se ei sisällä mitään täyteaineita tai jauheita, jotka heikentävät tai muokkaavat värin ominaisuuksia. Akvarellin tärkein ominaisuus, läpikuultavuus,  toteutuu maksimaalisesti.
Näytetään tuotetta. Tuotteita .
Paytrail
Loading...