Stas-tauluripustusjärjestelmät

Stas
100 cm
150 cm
200 cm
300 cm

STAS Taulunripustuskiskot

Stas-tauluripustusjärjestelmä on ratkaisu huolettomaan, helppoon ja tyylikkääseen ripustukseen. Katon rajaan kiinnitettävillä kiskoilla luodaan mahdollisuus ripustaa tauluja seinälle mihin kohtaan tahansa. Portaaton säätömahdollisuus sekä pysty- että vaakasuunnassa mahdollistavat taulun asemoinnin täsmälleen haluttuun kohtaan.

Miksi STAS Taulunripustusjärjestelmä?

Ripustuskiskojen asentaminen uusiin omakoti- ja kerrostaloasuntoihin on viime vuosina yleistynyt merkittävästi. Kiskoja asennetaan paljon myös vanhoihin asuntoihin ja toimistoihin, joissa etsitään pitkäaikaista ja käytännöllistä ratkaisua taulujen ripustamiseen. Ripustuskisko on käytännöllinen, helppo ratkaisu taulujen ja peilien seinille laittamiseen. Seiniin ei tarvitse porata koukuille reikiä, joita on vaikea paikata. Siistit seinät ja ehjät pinnat tuovat kiinteistölle lisäarvoa.
Taide ja Kehys Pekkala toimii Stas-tauluripustusjärjestelmien maahantuojana Suomessa. Mallistoon ja erilaisiin vaihtoehtoihin voi käydä tutustumassa Kansankadun myymälässämme ja nettikaupassa. Voit tilata ripustusjärjestelmän myös valmiiksi asennettuna.

Tarvitsetko asennuspalvelua? 

Tauluripustusjärjestelmien asennukset, taulujen ripustus seinälle sekä taulujen kuljetukset Oulun seudulla onnistuvat kätevästi kokeneiden asentajiemme toimesta. Pystymme toteuttamaan myös isompia projekteja rakennusalan vaatimukset ja standardien mukaisesti maan laajuisesti. Yrityksemme kuuluu tilaajavastuu – luotettava kumppani palveluun.
Kysy lisää tai pyydä tarjous! info(at)kehyspekkala.fi 


Näytetään tuotetta. Tuotteita .
Paytrail
Loading...