UKK

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Tuotteessa lukee että tilapäisesti loppu. Kuinka pitkään kestää, että tuotetta on jälleen varastossa?

Tilaamme eri toimittajiltamme täydennystä varastoon noin 2-4 viikon välein. Jos haluat tietää tarkemmin milloin tuotetta on jälleen saatavilla, voit jättää viestin yhteydenottolomakkeen kautta tai soittaa meille numeroon 085623800 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@kehyspekkala.fi

Kuinka pitkä toimitusaika nettikaupasta tilatuilla tuotteilla on?

Heti kun olemme vastaanottaneet tilauksen nettikaupasta, pakkaamme ja lähetämme sen. Toimitusaika on siis 1-4 arkipäivää.


Usein kysyttyjä kysymyksiä STAS Taulunripustusjärjestelmästä:

Voiko ripustuskiskoa katkaista mittaan?

Kiskon voi helposti katkaista rautasahalla. Muistathan, että kun kiskoa jatketaan puskusaumalla seinän mitalle niin tehdasleikatut päät tulee olla vastakkain jatkosaumassa. Katkaise kisko siis aina siitä päästä, joka päättyy seinään. Päädyn saa piiloon tarvittaessa päätytulpalla joten sahauksen manuaalisuus ei haittaa.

Voiko ripustuskiskoa maalata? Mitkä ovat soveltuvat maalit ja tarvittavat toimenpiteet?

Alumiinin/hopean värinen kisko on tarkoitettu päällemaalattavaksi, valkoinen kisko ei. Helpoin tapa maalata kisko on käyttää spraymaalia, jota myyvät esimerkiksi monet autotarvikeliikkeet. 

Voiko kiskon asentaa vinoon?

Ei, kisko asennetaan vaakatasoon.

Mille etäisyydelle katosta kiskon voi asentaa?

Kiskon seinäkiinnikkeet voi asentaa noin 25mm etäisyydelle katosta. Porattaessa kannattaa varoa ,ettei poran istukka jätä kattoon jälkiä. Porattavien kiinnikekohtien tulee olla suorassa linjassa suhteessa toisiinsa, joten ota tämä huomioon jos katto on epätasainen.

Voiko ripustuskiskon ottaa seinältä pois?

Kyllä voi. Paras tapa irrotukseen on ruuvimeisseli, joka ujutetaan kiskon alkupäässä kiskon ja seinän väliin ja vääntäen rauhallisesti ylöspäin. Kun alku on suoritettu, voi kiskon vääntää varovasti irti käsin. HUOM! Ruuvimeisseli kannattaa suojata kankaanpalalla, jottei seinään tai kiskoon jää jälkeä!

Onko ripustuskisko soveltuva vain maalauksille vai voiko siihen ripustaa esim. peilin tai kellon?

Ripustuskiskoon voi ripustaa lähes mitä tahansa, kunhan ottaa huomioon lankojen ja koukkujen maksimi kantavuudet. Isot etupainoiset erikoisesineet kuten kookkaat seinäkellon tai taulutelevisiot eivät sovellu systeemiin kiinnitettäväksi.

Voiko samaan ripustuslankaan ripustaa laittaa useamman taulun?

Yhteen lankaan voi pujottaa useamman ripustuskoukun, jolloin taulut saa aseteltua päällekkäin. Tärkeää on kuitenkin huomioida, ettei kiskon ja langan maksimi kantavuus ylity.

Voiko ripustuslangan katkaista?

Perlonlanka on katkaistavissa esim. saksilla tai sivuleikkuripihdeillä. Ylimääräisen langan voi myös rullata taulun taakse piiloon ja kiinnittää vaikka pienellä teipinpalalla. Metallivaijeria ei voi lyhentää.
Usein kysyttyjä kysymyksiä (myös asennusvideoita) STAS ripustuskiskoista löydät alla olevasta linkistä:

https://www.stasgroup.com/fi/usein-kysyttya


Paytrail
Loading...