Stas-tauluripustusjärjestelmät

stas ripustusjärjestelmä

Stas-tauluripustusjärjestelmä on ratkaisu huolettomaan, helppoon ja tyylikkääseen ripustukseen. Katon rajaan kiinnitettävillä kiskoilla luodaan mahdollisuus ripustaa tauluja seinälle mihin kohtaan tahansa. Portaaton säätömahdollisuus sekä pysty- että vaakasuunnassa mahdollistavat taulun asemoinnin täsmälleen haluttuun kohtaan.

Ripustuskiskojen asentaminen uusiin omakoti- ja kerrostaloasuntoihin on viime vuosina yleistynyt merkittävästi. Kiskoja asennetaan paljon myös vanhoihin asuntoihin ja toimistoihin, joissa etsitään pitkäaikaista ja käytännöllistä ratkaisua taulujen ripustamiseen. Ripustuskisko on käytännöllinen, helppo ratkaisu taulujen ja peilien seinille laittamiseen. Seiniin ei tarvitse porata koukuille reikiä, joita on vaikea paikata. Siistit seinät ja ehjät pinnat tuovat kiinteistölle lisäarvoa.

Taide ja Kehys Pekkala toimii Stas-tauluripustusjärjestelmien Pohjois-Suomen maahantuojana. Mallistoon ja erilaisiin vaihtoehtoihin voi käydä tutustumassa Kansankadun myymälässämme ja nettikaupassa. Voit tilata ripustusjärjestelmän myös valmiiksi asennettuna.

Asennusohjeet ja tuote-esitteet tästä!

Näytetään tulokset 1–12 / 14