Kehystys

Sisusta kehystämällä!

Yrityksemme ydintuote on asiakaskohtaisesti räätälöidyt mittatilauskehykset. Kehystyksen tärkein vaihe on suunnittelu. Siinä ratkeaa, millainen lopputuloksesta tulee. Suunnittelemme jokaisen kehystyksen yhdessä asiakkaan kanssa, hänen toiveensa huomioiden. Suunnittelutyö sisältyy kehystyksen hintaan.

Kehyslistamallistomme on kerätty parhailta valmistajilta muun muassa Italiasta, Espanjasta ja Suomesta. Tuomme ulkomaiset tuotteet maahan itse, joten mallistossamme on paljon listoja, joita et löydä muualta. Säännöllisesti päivittyvä valikoimamme kattaa yli 500 kehyslistaa, jolla pyrimme vastaamaan laajan asiakaskuntamme tarpeisiin. Kehystykseen käytettävät pahvit ovat pääsääntöisesti kotimaisia, Oy Werner Ab:n valmistamia, sillä parhaat kehyspahvit tehdään tällä hetkellä Suomessa.

Kehystys toteutetaan huolella niin, että käytettävät materiaalit ja työmenetelmät eivät vahingoita kehystettävää teosta. Olemme kehittäneet ammattitaitoamme yrityksen perustamisvuodesta 1969
lähtien, ja kehitys jatkuu edelleen. Ammattiosaamisemme ja -moraalimme ovat korkealla tasolla, joten voit olla varma, että piilossa kehystyksen sisälläkin kaikki on kunnossa.